Over mij


Ik wil mij graag even voorstellen aan de toekomstige leerlingen. Ik ben ervan overtuigd dat het voor de jongeren fijn is om op voorhand te weten met wie ze kennis gaan maken aangezien ik als rij-instructeur wel wat uurtjes doorbreng in de auto met de leerlingen. Mijn naam is Thijs van Beers en ‘k woon in Goirle.

Na 5 jaar ervaring te hebben opgedaan door het werken bij grote rijscholen in de regio Tilburg, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2011 heb ik besloten om te starten met mijn eigen rijschool. Begin dat jaar werd dat plan realiteit en rijschool ThijsRijbewijs maakte zijn intrede. Ikzelf vind het belangrijk dat de rijles niet enkel educatief maar ook leuk blijft. Er heerst dus een ontspannen sfeer waardoor de leerling zichzelf kan zijn en daardoor het vertrouwen krijgt in zichzelf als bestuurder.

Auto’s zijn altijd mijn passie geweest en dus ook hoe ze functioneren. Dat ik mijn kennis mag doorgeven aan nieuwe bestuurders maakt het mogelijk om van mijn hobby mijn beroep te maken. Meld je dus aan voor een proefles en maak van autorijden je nieuwe hobby. Wij leveren steeds kwaliteit tegen een betaalbare prijs.